Shfrytëzoje këtë kalkulator për të llogaritur pagesën e automjetit tuaj të re apo të përdorur. Thjesht shtypni çmimin e automjetit, interesin bankar të financimit, periudhën kohore në muaj si dhe avans pagesën, në fund shtypni kalkulo.

Kalkulatori Financiar

Vehicle price (€)
Interest rate (%)
Period (month)
Down Payment (€)
Calculate
Monthly Payment
Total Interest Payment
Total Amount to Pay

Statistika të Financimit

Blerje me Lizing 90%
Blerje me Kredi 90%
Blerje Kesh 40%

Statistika të Automjeteve

Blerje të Automjeteve të Reja 95%
Blerje të Automjeteve të përdorura 65%

Statistika të Brendeve

Jaguar 35%
Land Rover 94%