LTG SERVISI QË KUJDESET PËR JU

LTG ju garanton gjithmonë për shërbime cilësore dhe mbi të gjitha çmime të arsyeshme.
Ne kryejmë shërbime si servisim dhe mirëmbajtje të automjeteve, riparim të të gjitha problemeve në automjete qofshin ato probleme mekanike apo elektronike. Gjithashtu stafi ynë kryen diagnoza kompjuterike profesionale si dhe përgaditje dhe lyerje të komplet trupit të automjetit.

DISA NGA SHËRBIMET TONA:

  • Mirëmbajtje të Automjeteve
  • Riparime mekanike dhe elektronike
  • Riparime dhe mbushje të klimës
  • Mirëmbajtje të ndërruesit të shpejtësisë
  • Mirëmbajtje dhe ndërrim të rrypit dhëmbëzorë
  • Ndërrim të frenave
  • Diagnoza Kompjuterike
  • Kodime të çelësave, moduleve etj
  • Kontrollim mbi gjendjen teknike
  • Shumë shërbime tjera.
Ne bëjmë edhe riparimin e trupit të automjetit, përgaditjen për ngjyrosje dhe ngjyrosjen komplet. LTG kujdeset për automjetin tuaj.

NDËRRIM TË VAJIT

Ndërrimi i vajit të motorit dhe filtrave njihet si servis i rregullt i automjetit tuaj. Servisimin e automjeteve e rekomandojmë në tregun kosovar çdo 100,000 KM.

NDËRRIM TË FRENAVE

Frenat janë gjithmonë siguri për ju. Ne kemi si prioritet gjithmonë kontrollimin e gjendjes së frenave të automjetit tuaj. Në rast nevoje ne i ndërrojmë ato me të reja. 

NDËRRIM TË RRYPIT DHËMBËZOR

Kujdesje të veçantë i ipet rrypit dhëmbëzor të motorit. Për të parandaluar dëmtimin e motorit, ju preferojmë qe të ndërroni setin e rrypit dhëmbëzor çdo 130000km.

SISTEMI I KLIMATIZIMIT

Stafi i Servisit bënë edhe riparimin, mirëmbajtjen dhe mbushjen e klimës të automjetit tuaj. Pavarësisht çfarë automjeti keni, ne posedojmë të gjitha paisjet.

NDËRRUESI I SHPEJTËSISË

Ndërruesi i shpejtësisë ka nevojë për mirëmbajtje duke ja ndërruar vajin adekuat të cilen e kërkon dhe filtrin. Kjo mirëmbajtje në tregun kosovar bëhet çdo 130000km. 

ADITIV AD-BLUE

Nëse keni automjet të modelit të fundit atëherë ju duhet rregullisht të mirëmbani sistemin e gazrave të vetures. Juve ju shfaqet në ekran një paralajmërim për mbushje me aditiv të cilen ne e kemi në stock.

ELEKTRONIKA

Nëse automjeti juaj ka probleme elektronike atëher ne do i zgjidhim ato. Diagnozat kompjuterike na ndihmojnë për evitimin e probleme elektronike.

NDËRRIM TË GOMAVE

Gomat janë prioritet i sigurisë tuaj. Ne bëjmë balansimin dhe ndërrimin  e tyre me të reja. Ne posedojmë vetëm goma të kualitetit të lartë të rekomandueshëm nga prodhuesi.

DIAGNOZA KOMPJUTERIKE

Ne i posedojmë diagnozat e fjalës së fundit për automjete. Përmes tyre ne kemi mundësi të bëjmë komplet diagnozat dhe të ju japim raport të detajizuar në lidhje me automjetin tuaj për të vepruar tutje me punë.

REZERVO NJË TERMIN

[contact-form-7 404 "Not Found"]
ORARI I PUNES
Sunday MBYLLUR
Monday 08:30 - 17:30
Tuesday 08:30 - 17:30
Wednesday 08:30 - 17:30
Thursday 08:30 - 17:30
Friday 08:30 - 17:30
Saturday 08:30 - 17:30
Keni ndonjë pyetje? Na Kontaktoni!
+383 38 606 707