MIRËSEVINI NË LTG KOSOVA

available 0 cars
available 0 cars

Kërkoni një automjet?

Ne disponojmë automjete të reja dhe të përdorura në gjendje të gatshme për dorëzim. Shikoni gjendjen tonë të automjeteve në web-faqe dhe caktoje një takim me ndonjë përfaqësues të shitjës në kompaninë tonë për të ju japë asistim tutje.

Ndërroni automjetin tuaj!

Ne i mundësojmë klientëve tanë që të ndërrojnë automjetin e tyre aktual me ndonjë të re. Automjeti i klientit vlerësohet sipas politikave të prodhuesit dhe sipas tregut. Shuma e vlerësuar i automjetit të klientit do të zbatohet në atë të automjetit të re varësisht çmimit që ka.

OFERTA SPECIALE all specials

PSE TË ZGJEDHNI LTG-NË

FINANCIM I SHPEJTË

Stafi i shitjes ju asiston në gjetjen e mënyrës më të mirë të mundshme të financimit.

Zgjedhje të gjerë të brendëve

Në LTG keni mundësi të plota zgjedhjesh për makina, duke filluar nga Jaguar dhe Land Rover.

I besueshëm nga mijëra klientë

LTG ka treguar reputacion në tregun Kosovar duke marrë si shpërblim besimin e mijëra klientëve të saj.

Servis profesional për makinen tuaj

Stafi i Pas-shitjes është i gatshëm në çdo qast të ju asistojë klientët me shërbime të pas-shitjes.

LTG IDENTIFIKOHET SI
LAND ROVER KOSOVA

Stafi ynë profesional, disa nga të cilët janë të trajnuar sipas standarteve të Land Rover janë të gatshëm të ju asistojnë çdo çast nëse një gjë e tillë kërkohet nga ju.
Nëse keni nevojë për veturë të re, veturë të përdorur apo keni nevojë për riparim të automjetit tuaj aktual apo keni nevojë për ndonjë pjesë rezervë, stafi ynë do jetë këtu për ju. thjesht na kontaktoni dhe me kënaqësi do ju asistojmë në nevojat tuaja.

AUTOMJETE TË REJA
DHE TË PËRDORURA!

Stafi i Departamentit të shitjës i mirëpret klientët për asistencë kur shprehin interes për blerje të një automjeti të ri apo të përdorur. Ne disponojmë automjete të reja dhe të përdorura kryesisht të prodhuesit anglez Jaguar dhe Land Rover. Automjetet e reja shiten me garancion nga prodhuesi 3-vjet ose 100000 KM varësisht cilado që të arrijë e para. Automjetet tona të përdorura shiten në gjendje teknike të shkëlqyeshme dhe dokumentacion të rregullt.

SERVIS PROFESIONAL
PËR MAKINEN TUAJ!

LTG ju garanton gjithmonë për shërbime cilësore dhe mbi të gjitha çmime të arsyeshme.
Ne kryejmë shërbime si servisim dhe mirëmbajtje të automjeteve, riparim të të gjitha problemeve në automjete qofshin ato probleme mekanike apo elektronike. Gjithashtu stafi ynë kryen diagnoza kompjuterike profesionale si dhe përgaditje dhe lyerje të komplet trupit të automjetit.

JENI TË MIRËSEARDHUR TË NA VIZITONI!

EJA NA VIZITO
NË FACEBOOK!

LTG Kosova e shfrytëzon rrjetin social FACEBOOK për t’i informuar të gjithë të interesuarit rreth aktivitetet, risitë, oferta speciale apo evente në lidhje me LTG. Poashtu shfrytëzojmë edhe rrjete tjera sociale të Kompanisë si: Instagram, Linkedin dhe Google+. Për më tepër informata klikoni në Rrjetin tuaj Social të preferuar:

Na Kontaktoni

Nëse keni nevojë për kontakt atëherë ju lutem kontaktoni:

Kujdesja ndaj Klientëve:

+383 38 606 707
+383 49 540 400
+383 49 540 800

Informohu rregullisht!

Abonohu në sistemin tonë dhe informohu rregullisht nga ne në lidhje me risitë, shërbime, oferta speciale ose evente të ndryshme.

Ju do të informoheni rregullisht përmes e-mail adreses. 

*Rexhistrohu duke klikuar këtu.